maanantai 5. toukokuuta 2014

Sorvin ääri

Tässä iässä sitä arvostaa työn teossa ihan muita juttuja kuin parikymppisenä. Silloin riitti suurin piirtein se, että oli jokin työ, josta sai palkkaa.

Nykyään arvostaisin hyvää johtamista ja laadukasta esimiestyötä. Valitettavasti minulla on kolme vuosikymmentä kestäneen työelämäni aikana ollut vain yksi oikeasti hyvä esimies. Kaikki muut ovat olleet enemmän tai vähemmän laiskoja, joille on kyllä kelvannut titteli ja palkka, mutta varsinaisen työn ovat tehneet muut. He ovat kuitenkin olleet ihmisinä miellyttäviä.

Nykyinen esimieheni on työpaikkakiusaaja, mutta hän osaa toimia niin, että häntä on äärettömän vaikea saada toimistaan tilille. Huono ja epämotivoiva johtaminen kun ei ole laitonta. Useampaankin kertaan olen/olemme yritäneet saada johtajia puuttumaan hänen tekemisiinsä, mutta aina olemme jääneet toiseksi. Joko meitä ei uskota tai meistä ei välitetä, ja asiat lakaistaan maton alle.

Esimies käyttää työnjohto-oikeuttaan mielivaltaisesti, mutta milläpä sen osoitat. Vaihtoehtoina on joko sietää tai hakea sairauslomaa. Viiskymppinen nainen ei äänestä jaloillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti