torstai 5. tammikuuta 2017

Selityksen makua

Meillä oli keittiöremontti, joka kesti toista viikkoa. Töissä oli kamala kiire. Sitten tuli joulu, ja nyt alkoi kylpyhuoneremontti, joka jatkuu vielä ainakin ensi viikon.

Nämä selitykset kuitannevat kirjoitustauon.

Kun eilen kävin täällä vilkaisemassa, huomasin saaneeni Aromia elämää -blogin kirjoittajalta tunnustuksen. Moinen lämmittää aina mieltä. Kiitos!

 Tunnustus velvoittaa saajaansa:

"Kirjoita postaus palkinnosta logoineen. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.
Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi."

Minulla oli tarve kirjoittaa viisikymppisen naisen elämästä. Netti on täynnä kaksi- ja kolmikymppisten naisten tekstejä, samoin äitiblogeja, sisustusblogeja ja ties mitä muuta. Vanhenevien naisten näkökulma puuttuu.

Minulla oli kauhea ikäkriisi ja kipuilin pitkässä parisuhteessani. Niistä on nyt onneksi selvitty, ja elämä jatkuu hyvänä.

En osaa neuvoa ketään, koska nykyinen blogimaailma on minulle aika vieras. Olen yrittänyt seurata joitain tosi suosittuja blogeja, mutta en vain pääse niihin sisään. En ole tarpeeksi kiinnostunut vaatteista, muodista tai sisustuksesta. Enkä fitnessistä.

Vielä pitäisi nimetä 10 bloggaajaa... Tämä jää tekemättä, koska seuraan säännöllisesti vain kolmea blogia. Ne ovat kaikki niin suosittuja, että joku muu on varmaan jo ne nimennyt...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti